Meesters in platte daken

Je moet het de Japanners nageven: al eeuwen verheffen ze het tot een kunst om één ding te beheersen en generaties lang te perfectioneren. Van jiujitsu tot noedels of sushi. Daar hebben ze zelfs een woord voor: ichigyo-zammai.

Dat doen wij ook. Al 30 jaar. Niet met Japanse ramen, wel met platte daken in EPDM. Een ambacht die we beheersen en blijven verfijnen. Zo groeiden we uit tot een vertrouwde partner van architecten, bouwfirma’s en particulieren.

KWALITEITSGARANTIE

Naast de 10 jaar wettelijke garantie, verzekeren we onze werken met opgeleide medewerkers en ATG gebeurde materialen. Waar nodig doen we beroep op de technische ondersteuning van Elevate Academy.

SYSTEEM OP MAAT

Een daksysteem dat perfect is afgestemd op de toepassing en het daktype.

TOTAALOPLOSSING

Van isolatie en plaatsing tot afwerking en keuring: wij ontzorgen jou 100%.

VLOTTE OPVOLGING

Dagelijkse opvolging van de werf en regelmatige updates over de voortgang.

ERKEND AANNEMER

Matthys is een erkend aannemer. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

30 JAAR EXPERTISE

Een sterk team van 40 medewerkers met een onpeilbare schat aan ervaring.

KWALITEIT VOOROP

Wat de toepassing ook is, ook jij wil een plat dak in EPDM dat gebouwd is volgens het boekje en daarna 50 jaar meekan. Goed geïsoleerd, perfect waterdicht en op maat afgewerkt. Dat is wat wij jou keer op keer garanderen.

Dat doen we door één ding heel erg goed te doen. En door geen concessies te maken op kwaliteit of service. Loopt er toch eens iets mis – niemand is perfect – dan lossen we dat vlot op. Zonder dat jij eerst drie keer moet bellen.

30 JAAR EXPERTISE

Met duizenden succesvolle dakprojecten op de teller sinds 1992, groeiden we uit tot een vertrouwde partner van architecten, bouwondernemingen en particulieren. Zowel voor kleine als grote projecten, nieuwbouw en renovatie. 

Of je nu een waterdichte dakoplossing wilt die eer aandoet aan je ontwerp of bouwproject, of je wil het dak van je woning, garage of tuinhuis duurzaam renoveren: onze gecertificeerde experts brengen hun schat aan ervaring mee.

2023 IN CIJFERS

428
EPDM-projecten gerealiseerd
16
voetbalvelden EPDM gelegd
96%
klantentevredenheid
295
aantal jaren werkervaring van onze arbeiders op het dak

VLOTTE OPVOLGING

Geen paniek – tongbrekers als ichigyo-zammai hoeft u op de werf niet te verwachten. Wel heldere communicatie van taalvaardige werkkrachten. Een woordje Japans spreken ze nog niet, wel vlot Nederlands of Engels.

Wij ontzorgen je tijdens de hele rit. Door de isolatie- en dakwerken secuur te plannen en op te volgen. Door je op de hoogte te houden van de stand van zaken. Of door goede afspraken te maken met andere aannemers. 

100% ONTZORGING

Met een laserfocus op platte daken in EPDM, willen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden. Van de werfvoorbereiding tot de isolatiewerken, de dakbedekking in EPDM, tot en met de installatie van dakkoepels of -ramen.

Ook bij zeer uitdagende of complexe projecten kan je bouwen op onze ervaring. Of wanneer de tijd dringt voor een project, maar je niet wilt inboeten op afwerking. Of als je gewoon keer op keer dezelfde topkwaliteit verwacht.

ZIJ GINGEN AL
UIT HUN DAK

Ze spelen zeer kort op de bal qua planning en nazorg. Daar springen ze echt mee uit.

SITO-architecten

Matthys Projecten is heel betrouwbaar door hun manier van verantwoordelijkheid nemen en oplossen van problemen.

ABS Bouwteam

De prijszetting was correct en de vooropgestelde planning werd gerespecteerd. We zijn tevreden van de uitgevoerde werken.

Algemene Bouw Deblaere BV

KRIJG ONS OP UW DAK