TOTAALOPLOSSING VOOR EPDM-DAKEN

Met 30 jaar expertise in dakwerken en EPDM, bieden we ondernemers en particulieren een totaaloplossing aan. Jij geniet van een zorgeloos bouwavontuur, wij regelen alles: van de werfopvolging tot de nazorg en de communicatie met andere aannemers. Het eindresultaat is een 100% waterdicht, duurzaam en milieuvriendelijk plat dak. Zonder compromissen.

EPDM: VEILIG, DUURZAAM EN EFFICIËNT GEPLAATST

Een dak in EPDM is perfect waterdicht, wordt zeer efficiënt geplaatst met een minimum aan naden, heeft amper onderhoud nodig en kent een levensduur van liefst 50 jaar. Bovendien is het materiaal voor 100% recycleerbaar. Dat maakt van EPDM het meest duurzame membraan voor op platte daken.

VOOR ARCHITECTEN

Als architect wil je partners die goed communiceren, altijd oplossingsgericht denken en kort op de bal kunnen spelen. Maar vooral: die bij elk project opnieuw een perfect resultaat opleveren. Dat hebben we goed begrepen.

Samen gaan we op zoek naar een duurzame oplossing binnen het afgesproken budget, en realiseren we je ontwerp zoals jij het bedoeld had. Het resultaat is een project waar je als architect volledig kunt achterstaan.

VOOR BOUWFIRMA’S

Een goede aannemer is eentje die fouten maakt en ze daarna ook zelf oplost. Verwacht geen nare verrassingen, wel telkens een voorspelbaar goede service. Met eerst een heldere offerte die aan elk detail heeft gedacht.

Of je onderneming nu een residentieel of industrieel plat dak in EPDM wil aanleggen, wij ontzorgen je bij alles wat bij het project komt kijken: van de werfopvolging tot en met de praktische afspraken met andere aannemers.

VOOR PARTICULIEREN

Wil je het dak van je woning of garage op een kwalitatieve manier renoveren, tegen een betaalbare prijs? Of denk je aan bouwen? EPDM is clean en esthetisch, maar ook de meest milieuvriendelijke oplossing op de markt.

Al meer dan 15 architecten en bouwbedrijven vertrouwen hun projecten klokvast toe aan onze experts. Met een ervaren team van 40 medewerkers maken we ook graag de tijd voor jouw dakrenovatie of nieuwbouwproject.

ALLES ONDER
ÉÉN PLAT DAK

Dakwerken

Een perfect gerealiseerd plat dak in EPDM. Duurzaam, waterpas en waterdicht. Van isolatie en plaatsing tot afwerking. Met 10 jaar garantie.

Isolatiewerken

Klop gerust bij ons aan om je plat dak te isoleren, ook als het nog niet aan renovatie toe is. Zo helpen we je om drastisch te besparen op energie.

Onderhoud

Zet het onderhoud van je dak op automatische piloot. Wij houden zelf de juiste onderhoudsdatum in de gaten. Zo blijft je dak jaar na jaar in topvorm.

Waterkeringen

De aanzet van een fundering verdichten? Ook voor de plaatsing van waterkeringen kan je terecht bij onze ervaren EPDM-experts.

MEESTERS IN
EPDM-DAKEN

Onze filosofie? Do one thing well. Daarom leggen we ons al 30 jaar exclusief toe op platte of licht hellende daken in EPDM. Ontdek waar onze no-nonsense KMO voor staat en hoe we jouw project succesvol in handen nemen.

STERKE
OPVOLGING

30 jaar
ervaring

Loyale
partner

ZIJ GINGEN AL
UIT HUN DAK

Ze spelen zeer kort op de bal qua planning en nazorg. Daar springen ze echt mee uit.

SITO-architecten

De manier van werken en het kort op de bal spelen na de inplanning, maakt van Matthys Projecten de uitgelezen partner voor platte daken

Dubecor

De prijszetting was correct en de vooropgestelde planning werd gerespecteerd. We zijn tevreden van de uitgevoerde werken.

Algemene Bouw Deblaere BV

HAAL EEN EXPERT IN HUIS