BESPAAR TOT 30% OP VERWARMING

Degelijke dakisolatie is cruciaal om te besparen op je energieverbruik. Met kwalitatieve isolatie-oplossingen gaan we samen de strijd aan tegen torenhoge energiefacturen. Bovendien geniet je van dikke isolatiepremies. Ontdek onze duurzame isolatieoplossingen voor bedrijven en particulieren.

PLAT JE FACTUUR AF

Geen goed plat dak zonder goede isolatie. Daarom leggen we niet alleen daken in EPDM, maar isoleren we ze ook. Ook wanneer je plat dak nog lang geen renovatie nodig heeft. Een team van isolatie-experts staat voor je klaar

PLAT DAK ISOLEREN: WARM AANBEVOLEN

Je dak krijgt het als vijfde gevel van je woning zwaar te verduren van zon, weer en wind. Een slecht geïsoleerd dak heeft bovendien een dramatische impact op je energiefactuur. Vijf redenen om je plat dak (beter) te isoleren.

1

Slecht geïsoleerd dak? Dan gaat in de winter zo’n 30% procent van de warmte verloren. De snelste en eenvoudigste oplossing: je dak isoleren.

2

Het dak krijgt de meeste zonuren per dag, waardoor de temperatuur binnen kan oplopen. Goede dakisolatie houdt je leef- en slaapruimtes koel.

3

Verschillende studies hebben aangetoond dat een kwalitatief uitgevoerde dakisolatie de EPC-score van je woning met 25 tot 50% kan verbeteren.

4

Dakisolatie is een investering die zichzelf snel terugverdient. De gemiddelde terugverdientijd van dakisolatie is gemiddeld slechts 5 à 7 jaar.

5

Ook dit jaar geniet je nog steeds van aantrekkelijke isolatiepremies. Zo kan je de terugverdientijd nog verlagen. Lees meer over renovatiepremies.

PLAT JE FACTUUR AF

Geen goed plat dak zonder goede isolatie. Daarom leggen we niet alleen daken in EPDM, maar isoleren we ze ook. Ook wanneer je plat dak nog lang geen renovatie nodig heeft. Een team van isolatie-experts staat voor je klaar.

PIR-ISOLATIEPLATEN

PIR is een zeer licht en duurzaam isolatiemateriaal. Kies je voor PIR-platen als dakisolatie? Ook voor jouw isolatieproject gebruiken we de hoogwaardige isolatieplaten van het topmerk Unilin. Jouw garantie op de juiste oplossing. Al met een beperkte dikte kan je een zeer hoog isolerend rendement behalen.

MINERALE ISOLATIEPLATEN

Minerale wolisolatie is een milieuvriendelijk alternatief. Het natuurlijke isolatiemateriaal heeft alle nodige troeven in handen: van een hoge isolatiewaarde tot een lange levensduur en een lage ecologische voetafdruk.

Minerale wol neemt geen vocht op en is daarmee ongevoelig voor schimmels. De platen zijn bovendien volledig recycleerbaar. In combinatie met BossCover Circular System bieden we zo een 100% ecologische oplossing voor je dak.

VACUÜMISOLATIE

Vooral strakke ontwerpen vereisen soms zeer hoge isolatievereisten bij een minimale dikte. Is de hoogte van de opstand beperkt? En is er slechts plaats voor een minimale isolatiedikte? Dan is vacuümisolatie de oplossing.

Vacuümisolatieplaten hebben een meer dan drie keer hogere isolatiewaarde voor eenzelfde dikte in vergelijking met PIR-isolatie. Vraag naar de mogelijkheden. Stuur ons een bericht of bel ons op via 09/211.05.90.

ZIJ GINGEN AL
UIT HUN DAK

de correcte opvolging van het werk en manier van communiceren onderscheidt hen van de rest.

CAS Architecten

Matthys Projecten is heel betrouwbaar door hun manier van verantwoordelijkheid nemen en oplossen van problemen.

ABS Bouwteam

De prijszetting was correct en de vooropgestelde planning werd gerespecteerd. We zijn tevreden van de uitgevoerde werken.

Algemene Bouw Deblaere BV

EPDM, IETS VOOR JOU?